5 redenen om een teambuilding te organiseren

1. Geef jouw bedrijf een boost

Deadlines die korter worden, steeds grotere druk om bepaalde doelstellingen te behalen, dit klinkt u bekend in de oren? Dan kent u ook de stress die dit kan veroorzaken. Een teambuilding biedt de kans om even te ontsnappen uit deze stresserende situatie. Het juiste programma op een externe locatie kan wonderen verrichten. Een goede teamspirit zorgt voor kwaliteitsvolle en sterke prestaties. Daarnaast kan je jouw collega’s onder dompelen in de bedrijfscultuur.
Kies uit een ruim aanbod teambuildings de activiteit die het beste past bij de kernwaarden van jouw bedrijf.

2. Geef jouw werknemers de kans om te stralen

Ken je alle talenten van je collega’s?
Gedurende de teambuilding zetten de deelnemers hun communicatie-, groeps- en persoonlijke skills optimaal in. Na afloop van de teambuilding wordt er duidelijk welke rol jouw collega opneemt in de groep.  Is de deelnemer eerder een denker, doener, leider of een uitstekende team-player? Dit kom je allemaal te weten tijdens een goed voorbereidde en uitgewerkte teambuilding.

3. Creëer een ijzersterk groepsgevoel

Het is algemeen geweten dat teambuildings verbondenheid creëren binnen een groep. In een unieke setting zonder verplichtingen, stress en deadlines zullen alle teamleden betrokken worden bij een originele activiteit. Het team zal elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer. Dankzij teambuildings verdwijnen er barrières. Samenwerken om dat gezamenlijk doel te bereiken, dat is iets voor elke dag.

4. Beleef een unieke en onvergetelijke ervaring.

Samen herinneringen creëren, is er iets mooiers?
Net zoals alle andere evenementen is deze groepsactiviteit een herinnering om in te lijsten. Een teambuilding moet een onvergetelijke indruk nalaten, een ervaring om samen met jouw collega’s op terug te blikken met een brede glimlach. Een onderwerp, dat je nog vaak kan aanhalen bij de koffiemachine, bij een klantenbezoek of tijdens een meeting.

5. Doe geen teambuilding, wel een teamtraining!

Onze favoriete teambuilding.
Coaches en trainers analyseren de groepsdynamiek tijdens een ontspannende en leuke activiteit. Er wordt gekeken naar, samenwerking, communicatie, het gedrag en de verhouding tussen de deelnemers. De observaties worden gebundeld in een onbevooroordeeld rapport. Deze leerrijke analyse geeft u de juiste inzichten om je team in de toekomst nog succesvoller te maken.
Teamtraining is een leuke ervaring voor uw collega’s en heel leerrijk voor uw onderneming.